Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Γ.Σ.Τυρού

Ο Γ.Σ.Τυρού πέτυχε το Σάββατο 20/10 τη δεύτερη του νίκη (σε τρεις αγωνιστικές) στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ερμή Κιβερίου. Στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Νέας Κίου η ομάδα του Τυρού μπήκε μουδιασμένα και στη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου βρέθηκε να χάνει με 13-5. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Γ.Σ.Τ. αφυπνίστηκε επιθετικά πετυχαίνοντας 14 πόντους αλλά δέχθηκε και πάλι 13 από τον Ερμή με αποτέλεσμα η ομάδα του Κιβερίου να πάει στο ημίχρονο προηγούμενη με 7 πόντους (26-19).

Στο δεύτερο ημίχρονο ημίχρονο και οι δύο ομάδες μπήκαν αποφασισμένες για την νίκη με την εικόνα του τρίτου δεκαλέπτου να μοιάζει με αυτή του δεύτερου και το δεκάλεπτο να κλείνει με επιμέρους σκόρ 13-15 υπέρ του Γ.Σ.Τυρού και τη διαφορά να είναι πλέον στους 5 πόντους ( 39-34).

Το τέταρτο δεκάλεπτο ανήκε αποκλειστικά στους παίχτες του Τυρού, με την ομάδα να παίζει πολύ δυνατή άμυνα και να τρέχει συνεχώς στην επίθεση, αναγκάζοντας τους παίχτες του Ερμή να υποπέσουν σε πολλά φάουλ. Το σκορ του τέταρτου δεκαλέπτου ήταν 21-7 υπέρ του Γ.Σ.Τυρού, με την ομάδα να παίρνει μία πολύ δύσκολη εκτός έδρας νίκης απέναντι στον αξιόμαχο Ερμή με τελικό σκορ 46-55.

Για τον Γ.Σ.Τυρού :( προπονητής : Κόντος Θ.)  Κριμήτσος Κ. 3π., Μένης Π. 16π., Τσουκάτος Δ. 18π. (4τρ), Μένης Χ., Κρητικός Ν., Κότσυφας Π., Δραπέτης Π., Τσουκάτος Μ. 16 π., Παρασκευάς Θ. 2π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι σε κόσμιο ύφος, ευχαριστώ!